<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4075950781902141588\x26blogName\x3dGreek+Games+Zone\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gameszonegr.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gameszonegr.blogspot.com/\x26vt\x3d2459269224857060057', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

News



Το Firmware 2.0 προ των πυλών?

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι Playstation 3 που αναμένουν την έκδοση του Firmware υπ' αριθμόν 2.0. Παρόλα αυτά η Sony όλο και καθυστερεί την έκδοση του, με τελευταία μανούβρα αποφυγής την έκδοση του 1.94 μέσω του Ratchet and Clank: Tools of Destruction. Παρά λοιπόν την πρόσφατη έκδοση του Firmware 1.94 φήμες μιλούν για την κυκλοφορία του Firmware 2.0 μέσα στην επόμενη βδομάδα και πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του δίνουν μια ενδιαφέρουσα λίστα με τις υποτιθέμενες νέες προσθήκες:


  • Δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του PS3 μέσω του PSP Remote Play.
  • Μία νέα κατηγορία στο PLAYSTATION Network.
  • Μία TV κατηγορία για όσους εγκαταστήσουν το PlayTV (μόνο για την SCEE).
  • Το χαρακτηριστικό playlist για την κατηγορία Music and Photos.
  • Παραμετροποίηση του ΧΜB (custom themes and background color). Νέα themes θα διατίθενται από το playstation.com και από τις 20 Νοεμβρίου θα υπάρχουν themes βασισμένα σε παιχνίδια μέσω του online καταστήματος (PC/PS3), η τιμή των οποίων δεν είναι ακόμα γνωστή.
  • Πίνακας πληροφοριών (Information Board), ο οποίος θα βρίσκεται στη πάνω δεξιά γωνία της οθόνης και θα παρέχει πληροφορίες και νέα από τo Playstation.com, καθώς και τις ανανεώσεις του PS Store.
  • Trend Micro Web Security για τον Internet Browser, στην ουσία πρόκειται για λειτουργία γονικού ελέγχου για την περιήγηση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν, αλλά το Trend Micro αργότερα θα χρεώνεται.

Ετικέτες

Bookmark this post to del.icio.us Digg this post! Bookmark this post to Yahoo! My Web Bookmark this post to Furl