<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4075950781902141588\x26blogName\x3dGreek+Games+Zone\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gameszonegr.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gameszonegr.blogspot.com/\x26vt\x3d2459269224857060057', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

News



Level Editor για το Super Smash Bros. Brawl.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Μετά την είδηση ότι το αναμενόμενο Super Smash Bros. Brawl θα επιτρέπει online μάχες οι fans της σειράς έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαρούν. Άλλο ένα καινούργιο mode του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε μέσα από επίσημη ανακοίνωση και όπως ήδη καταλάβατε από τον τίτλο πρόκειται για τον Level Editor.



O Editor θα δίνει στον παίχτη τη δυνατότητα να κατασκευάζει τα δικά του επίπεδα, χρησιμοποιώντας τα 2D backgrounds του παιχνιδιού και προσθέτοντας σε αυτά διάφορα κομμάτια σκηνικού από τη διαθέσιμη λίστα, αφού πρώτα τα επεξεργαστεί κατάλληλα (μεγέθυνση, σμίκρυνση, στριφογύρισμα, αλλαγή χρώματος κτλ). Τέλος θα μπορεί να διαλέγει και τη μουσική επένδυση που επιθυμεί για το προσωπικό του επίπεδο.

Στη συνέχεια οι παίχτες θα μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους τις δημιουργίες τους, μέσω του Nintendo Wi-Fi, και η ίδια η Nintendo θα στέλνει τις καλύτερες αρένες στις κονσόλες των παιχτών, για την ακρίβεια μία κάθε ημέρα. Φυσικά αυτή θα ήταν μια καλή ευκαιρία για την Nintendo να αλλάξει το Friend Code σύστημα, προκειμένου να κάνει τη ζωή των παιχτών ευκολότερη στο διαμοιρασμό των δημιουργιών τους.


Ετικέτες

Bookmark this post to del.icio.us Digg this post! Bookmark this post to Yahoo! My Web Bookmark this post to Furl